Segítsenek, elveszett egy húszéves lány könyve!

olvasói levél
2014 szeptember 02., 12:28
comments 65

grecso

Olvasónk kétségbeesett levelét változtatás nélkül közöljük:

"Tudom, hogy elég hülye ötlet, de végső elkeseredésemben fordulok Önökhöz. Legyenek oly kedvesek és segítsenek megtalálni a könyvemet!Tegnap, 2014.09.01-én a 233-as(vagy 133?! már nem emlékszem biztosan...) buszon utaztam reggel 8 és 9 között. Sajnálatos módon ez a járat egy új sofőrt kapott, ezért rossz helyen kanyarodtunk le és hosszas araszolás kezdődött a dugóban, teljesen más útvonalon. Én épp munkába igyekeztem és egyértelmű volt, hogy ennek késés lesz a vége... A nagy sietségben leszálláskor a buszon felejtettem egy H&M-es zacskót amiben semmi más nem volt, csak Grecsó Krisztián Megyek utánad c. könyve. A talált tárgyakon nincs. Borzasztóan el vagyok keseredve, mert megjelenése óta vágyom rá és anyukám megígérte, hogy szülinapomra megkapom. Meg is kaptam, erre rögtön elvesztettem... Pedig előtte hónapokig járkáltam a könyvesboltokba, lapozgatni, összefogdosni, szagolgatni! Hivatalosan ma töltöm be a huszat és még semmi jó nem történt ma...se tegnap... Az lenne a kérésem, hogy ha nem nagy gond, tegyék közzé a levelem, hátha meglátja az aki hazavitte és megesik rajtam a szíve annyira, hogy visszajuttassa hozzám...

Köszönettel:
Őri Eszter"

UI: Ügyes reklámfogás

Friss hírek könyvpara-ügyben:

Emberek, megoldódott! Írt a kiadó. Eszter kap egy zsírúj Grecsó-könyvet.

Idézem:

"Enyhítendő az ifjú hölgy elkeseredését, örömmel felajánlunk neki egy dedikált példányt születésnapja alkalmából. :) Az a másik, az elveszett, meg hadd utazzon tovább: illik a buszokhoz úgyis."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.