Figyi! Térfigyelőkamerákat szerelnek a Szerb utcában

Tbg
POLITIKA
2014 szeptember 08., 13:58
comments 30

Ahol délelőtt óta zajlik az Ökotárs Alapítvány rendőrségi vegzálása. A norvég civil alap pénzeit kezelő alapítvánnyal hónapok óta tart a kormány háborúja.

photo_camera Fotó: Horváth Bence

Mint azt tudósítónk írta:

"Csodásan süt a nap, most jött ki egy kisteherautó, hogy új térfigyelőkamerát installáljanak/vagy karbantartsák a régieket, gondolom, a délután kezdődő tüntetés miatt. A szomszéd asztalnál németül beszélgetnek, és csak annyit értek, hogy "ngo" és "Bodoky" (civil szervezet és az Átlátszó főszerkesztőjének a neve - a szerk.), és mindez itt van Habony Árpád narancssárga, titkos háza előtt."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.