Kaminski Fanny védte meg Andy Vajnát az RTL Klubtól

POLITIKA
2014 szeptember 09., 17:24
comments 251

Az RTL Klub a mai híradóban foglalkozott azzal is, hogy miféle offshore-cégekhez van köze Andy Vajna amerikai producernek és magyar kormánybiztosnak.

Az RTL Klub stábja a Miss Universe Hungary szépségkirálynő-választás sajtótájékoztatóján akarta erről Andy Vajnát kérdezni, akinek a felesége, Vajna Tímea szervezi a műsort. A kormánybiztos viszont érdemben nem nyilatkozott. Ekkor hirtelen odalépett Kaminski Fanny, Orbán Viktor Facebook-oldalának a kezelője, és szóvá tette, hogy a csatorna nem csak a szépségkirálynő-választással kapcsolatban kérdezte a kormánybiztost. (A teljes riport itt látható.)

Kaminski Fanny – aki egyébként Orbán tanácsadójának, Habony Árpád gyerekének az anyja – a cégével tavaly több millió forintért adott tanácsot a Fidesz-frakciónak. (A parlamenti frakciók szerződéseivel tavaly cikksorozatban foglalkoztunk.)

kaminski pénz

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.