Embertelen körülmények közül szabadították ki egy parlamenti képviselő családját

POLITIKA
2014 szeptember 10., 13:29
comments 59

Nem tűrte tovább a budapesti főbérlő, hogy Sallai Róbert Benedek LMP-s országgyűlési képviselő a jó vidéki levegőről egy mindössze 40 négyzetméteres belvárosi lakásba száműzte feleségét és két kiskorú gyermekét, ezért kitette a lakásból a különös gondolatvilágú Facebook-bejegyzéseiről ismert biopolitikust.

A hírt először közlő VS.hu-nak Sallai azt mondta, szerinte nem fair, hogy a fővárosban csak 1-2 napot töltő fideszes képviselőkre szabták az új országgyűlési törvényt, amelynek értelmében a képviselők már nem pénzt kapnak, amit aztán lakásbérletre költhetnek, hanem az Országgyűlési Hivatal bérel és utal ki nekik lakásokat. Ezek bérleti díja nem lehet több 180 ezer forintnál, alapterületüknek pedig 30 és 50 négyzetméter között kell lenn

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.