Alvó betörőre találtak egy záhonyi lakásban

bűnügy
2014 szeptember 12., 08:09
comments 7

A rendelkezésre álló információk alapján a 42 éves férfi bemászott egy lakás ablakán, majd az egyik szobában lefeküdt aludni. A tulajdonos akadt rá, a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta a férfit.

Ellene végül magánlaksértés bűntette és lopás miatt őrizetbe vették. Az eljárás során ugyanis kiderült, hogy a férfi az elmúlt hetekben többször járt a lakásban, ahonnan pénzt és egyéb értéktárgyakat tulajdonított el.

A gyanúsított, akinek kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezését, más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.