RTL: Csak a stadionátadó 96 millió forint közpénzbe került

politika
2014 szeptember 15., 15:38
comments 87

Az RTL Híradó a Kormányzati Információs Központtól tudta meg, hogy nettó 96 millió forintot költöttek a Fradi-stadion átadására.

Hogy ez pontosan mire ment el, az nem árulták el nekik, és Kubatov Gábor fideszes országgyűlési képviselőnek és Fradi elnöknek is pont akkor kellett egy nagyon sürgős hívásra válaszolnia a telefonján, mikor az RTL stábja a Parlamentben meg akarta tőle kérdezni, hogy mire ment el a pénz.

Az átadón ugye ott volt Orbán Viktor miniszterelnök is, akinek beszédének elejét kifütyülték a fradisták, kivéve a miniszterelnök Facebook oldalán, mert az oda felkerült videóból ezt kivágták, sőt, abban őrjöngve ugráltak örömükben a szurkolók, amikor Orbán beszélt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.