Béla leleplezte a 444-et

444
2014 szeptember 19., 14:53
comments 244

Van úgy, hogy a nap kommentje nem házon belülről érkezik. És van úgy, hogy a nem házon belülről érkező nap kommentje igazából az év kommentje is.

Volt ez a bejegyzésünk a volt Ipari Minisztérium helyén álló semmiről. Erre a cikkre Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter válaszolt a Facebookon.

Béla a miniszter bejegyzése alatt dobta le a bombát.

béla

És tudják mit?

Béla fején találta a szöget. 2002 és 2010 között a 444-nek tényleg nem volt ennyi kérdése. Sőt, ebben az időszakban a 444-nek egyetlen kérdése sem volt senkihez! Béla olyan összeesküvést leplezett itt le, amit eddig igyekeztünk agyonhallgatni. De vannak még emberek, akik átlátnak a szitán.

Ezt a menetet ön nyerte, kedves Béla!

De a harcnak még nincs vége.

tumblr_nbqr8cLzyD1si7cbmo1_500

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.