https://444.hu/assets/K_EPA20140919057.jpg

Győzött a magyar gógyi Londonban, hazánk fiai jutottak először az új iPhone-hoz

képzavar
2014 szeptember 19., 12:26
comments 158

A Regent Streeten lévő üzletbe Wiettechen Zoltán jutott be elsőnek, hogy megvehesse a telefont. Barátnőjével 11 napot töltöttek el sorbaállással, de minden bizonnyal megérte.

A telefon nem saját használatra lesz, 1500 fontért, azaz kb. hatszázezer forintért és egy iPad-ért adják el egy online portálon. Barátnője, Flóra a második vásárló volt, az ő telefonját nem adták el előre.

A két darab 64 gigabájtos iPhone 6 Plus-t kétszeres áron akarják eladni. A magyar srác tud olyan orosz vállalkozóról, aki ötven bérsorbanállóval volt jelen az üzlet előtt, és a telefonokat majd Oroszországban adja el kétszeres áron. (via Origó, fotó: MTI/EPA/Sean Dempsey)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.