Juhász Orbántól kérdezi, hogy tudja-e, mit csinál Rogán

POLITIKA
2014 szeptember 21., 14:47
comments 21

"Juhász péter egy jogerősen elítélt drogos hazudozó" - kaptuk vasárnap délután a sajtóközleményt egyenesen a Fidesz parlamenti frakciójától.

Ha nem érti, hogy miért írogat bármit a Fidesz parlamenti frakciója egy politikusról, aki nem parlamenti képviselő, akkor megmagyarázzuk:

A Fidesz parlamenti frakcióját az a Rogán Antal vezeti, akinek a hamarosan megüresedő polgármesteri posztjára Juhász az egyik pályázó.

Az a Juhász, aki most nyílt levélben fordult Orbán Viktorhoz, akitől az iránt érdeklődik, hogy

Rogán Orbán tudtával bújik a pártja mögé, vagy önszorgalmából vádaskodik a frakció nevében?

Magukról a "sajtóhírekre alapozott" vádakról - hogy többmilliós adótartozásai vannak cégeinek - csak annyit írt, hogy a sajtóhíreket egy olyan újságíró írta, akit Rogán Antal fizet.

Levelében aztán Rogánt egyszerre hasonlítja

  • Hagyó Miklóshoz, mert az önkormányzatnál a nyomozó főügyészség vesztegetés gyanújával vizsgálódik;
  • Zuschlag Jánoshoz, mert szerinte a helyi Fidelitast valójában hátrányos helyzetű gyerekeknek szánt pénzekből támogatták;
  • Hunvald Györgyhöz, mert a kerület áron alul szabadul meg ingatlanaitól;
  • és Simon Gáborhoz, akit letartóztattak, mert nem tudott elszámolni felhalmozott vagyonával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.