Tiszacsege polgármestere szerint nincs is pánik Nagymajorban

POLITIKA
2014 szeptember 21., 20:27
comments 5

Az RTL Klub Híradója tömeges gyomorrontásról tudósított, amit a kólikával fertőzött víz okozott volna. Tiszacsege polgármestere szerint szó sincs ilyesmiről, bár az igaz, hogy az egyik ivóvíztározóba csapadékvíz szivárgott, de a tározót azonnal leválaszották a vízellátó rendszerről, és csak elővigyázatosságból javasolták a nagymajoriaknak, hogy forralják fel a vizet fogyasztás előtt.

Lajtoskocsit is csak elővigyázatosságból küldtek a tanyákra.

Szilágyi Sándor polgármester a Híradó után még az ügyeletes orvost is kiküldte a terepre, hogy derítse ki, tényleg történtek-e megbetegedések. Az orvos állítása szerint csak egyetlen beteg gyereket talált, de annak nem bélfertőzése, hanem felső légúti betegsége van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.