Az öt legjobb mondat Kovács Béla legújabb Facebook-posztjából, amiben cáfolná a kémvádakat, de igazából nem is állít semmit

politika
2014 szeptember 23., 15:40
comments 137

5.

Végre megtudhattam, hogy a falansztervilág kreált torzszüleménye és nem egy gondolkodó magyar ember vagyok.

4.

Látszik, hogy akik szénné égtek a vádaskodásban, képtelenek elismerni szakmai kudarcukat, és már misztikus horrorcsaládregény szintű háttérrel akarják bizonyítani és állítani a velem kapcsolatos megavalótlanságot, miszerint az orosz titkosszolgálat önzetlen támogatójaként pártomat, a Jobbikot a putyini rendszer kiszolgálójává akarom tenni.

3. (jó, ez két mondat, de egy gondolat)

Természetesen befolyásoló ügynök vagyok a legújabb iromány szerint, aki szembeszállva az européer demokrácia vívmányaival és értékeivel, egy gonosz önkényuralmi rendszer csatlósaként tevékenykedem, hogy letérítsem hazámat arról az útról, amelyre az 1990-es változásokkor lépett. Vagyis a mindenki számára biztosított jólét, a kettős mérce nélküli közvélemény-formálás, a mindenki egyenlő és nincsenek egyenlőbbek elv gyakorlatba ültetése, a kolbászból lett kerítés valója mellett az egyedüli követendő társadalmi berendezkedési forma, a szegények, elesettek és kisemmizettek, az elnyomott kisebbségek érdekeit maximálisan védelmező, a kegyetlen és elfogadhatatlan múlttal leszámoló liberális demokrácia kerékkötője vagyok.

2.

A magyar érdekeket akarom képviselni továbbra is, hazám érdekeit és azon szövetségi és kapcsolati rendszereket erősíteni, ahol a kölcsönösség és az elfogadás, a nem egyoldalú adok-kapok elv érvényesül, hanem a különböző politikai és gazdasági tranzakciókban a mellé- és az alárendeltségi viszony, az egyenrangú partnerség játszik fő szerepet.

1.

Bármilyen furcsán hangzik, de most nyugodtam meg igazán, és a sok nemtelen támadás miatt háborgó lelkem csónakja révbe ért.

(A teljes poszt itt olvasható, de Kovács tényleg nem állít benne semmit, csak nagyon hosszan sértődötten leírja, hogy mit állít az index keddi cikke, folyamatosan utalgatva arra, hogy a valóság nem ez, de azt nem írja le, hogy akkor szerinte mi is a valóság.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.