Színes elefántokat árvereznek el egy hajléktalanszálló megmentéséért

KULTÚRA
2014 szeptember 24., 10:13
comments 4

A Hajlék Nélküliek Jövőjéért Alapítvány üzemeltet egy átmeneti szállót, Újpesten, a Berlini úton. A kollégiumokhoz hasonlító, közösségi térrel, könyvtárral, konyhával felszerelt szálló viszont fenntartási gondokkal küzd, ezért jótékonysági árverésen fognak licitre dobni képzőművészek által kidekorált elefántokat.

photo_camera via Facebook

A szállón amúgy öt szociális munkás, egy pszichológus, családterapeuta is dolgozik, és orvosi ellátást is biztosítanak. A cél, hogy az ide bekerült hajléktalan emberek képesek legyenek visszatérni a társadalomba.

Az árverés november 14-én lesz a Gozsdu Udvarban Budapesten. Minden más a Facebook-oldalukon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.