Embert áldozott a ghánai focista?

sport
2014 szeptember 25., 07:56
comments 16

Focistát ilyen vád még nem ért, az egykor még a Premier League-ben is játszó Asamoah Gyant összefüggésbe hozták egy ghánai rapper eltűnésével. A pletykák szerint Castrót Gyan a családjával együtt feláldozta a vb-utáni nyaralás során. Ami tény, hogy Castro és barátja, Bandu eltűnt. A rendőrség a rapper holttestét nem találja, viszont a focista nyaralója mellett ráleltek Bandu testére.

photo_camera AFP PHOTO / CARL DE SOUZA

Gyant mostani klubja, az emírségekbeli al-Ain egy sajtótájékoztató megtartására kötelezte, amiben minden kérdésre válaszolnia kell. (Nso.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.