Több mint 40 év után jön a világ legjobb motoros filmjének következő része

kultúra
2014 szeptember 25., 07:49
comments 6

Kétféle ember van: aki látta az az 1971-es On Any Sundayt Steve McQueennel, sokak szerint a leghatásosabb, legigazibb motorozásról készült dokumentumfilmet ever, és aki nem látta.

Azok között, akik látták, szintén kétféle ember van: akiknek a film hatására eszükbe jutott, hogy legalább egyszer az életben fel kéne ülni egy motorkerékpárra, és akiknek nem jutott az eszébe.

Azok között, akiknek eszébe jutott, sajnos sokan már nem élnek.

Dana Brown, az eredeti film rendezője, Bruce Brown fia szerencsére nem tartozik közéjük. Már 2000-ben előállt egy filmmel, az On Any Sunday: Revisited cíművel, és most jön a következő rész, a The Next Chapter. Botos kollégával megbeszéltük, hogy az összes legújabb kori bringás-deszkás-motoros filmnek az a legnagyobb baja, hogy szebb, mint amilyen jó, de ha a Next Chapter csak harmadannyira jó lesz, mint az eredeti (amiből egyébként több rip-off is készült különböző címekkel), már megéri megnézni. Addig is itt a hivatalos szájt, itt meg a trailer:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.