SS-pólóban pózolt a körmendi jobbikos jelölt

POLITIKA
2014 szeptember 26., 10:44
comments 375

Miközben Vona Gábor kátyúba fekve jópofáskodik, párttársai azért nem mondanak le a törzsszavazók nagy százalékáról.

Itt van például a Jobbik körmendi jelöltje, Takó Péter. Ő Sopronban járva a következő képet posztolta magáról a Facebookra (a Nyugat.hu találta):

photo_camera Fotó: Nyugat.hu

Igen, az ott a helyi SS támogatására felszólító póló. Van olyan kép is, amiben a náci Landser zenekar pólójában feszít, de mostanra az eddigi publikus képeket és a falát is már privatra rakta.

Így ez sem látszik már:

photo_camera Kép: Nyugat.hu

Volt az a kollégája is, aki szintén egy Facebookra kitett képen a győzelem jelét mutatta Auschwitzban, háttérben a haláltáborral. Hajnády Kristóf Füzesabonyban képviselőjelölt.

hajnady

 

Erről azt mondta az ATV-nek, hogy nem mutatta a győzelem jelét, vagy ha igen, akkor nem szándékosan. Ráadásul a kép egy vagy két éve készült, amikor még nem volt benne a politikai életben, a Jobbik ifjsúgái tagozatához tavasszal csatlakozott. Amúgy kedveli Alfred Jodl háborús bűnöst, legalábbis like-olta, de valahogy véletlenül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.