Elképesztő magyar siker, jóember! Navracsics Tiborról, a mi Navracsics Tiborunkról közölt portrét a Spiegel!!4!

POLITIKA
2014 szeptember 28., 12:46
comments 58

Navracsics Tiborról, az Európai Bizottság oktatási, kulturális, ifjúsági és uniós állampolgársághoz köthető ügyekért felelős biztosjelöltjéről közölt portrét vasárnap megjelent számában a Der Spiegel.

Azt írják, ő

„tudja, miként kell fellépni a politika színpadán”

és Orbán Viktorral szemben nemhogy nincsenek „verbális kisiklásai”, hanem

„mindig megőrizte az önuralmát”.

Cserébe azzal vádolják, hogy

„mostanáig kevés kompetenciát mutatott”

az oktatás, a kultúra, az ifjúság és az uniós állampolgárság területén, amit most majd felügyelnie kell. És megemlítik a szerepét a magyar jogállam leépítésében is, külön megemlítve a médiatörvényt, az Alkotmánybíróság jogköreinek szűkítését és az új alaptörvényt, aminek szerintük Navracsics Tibor (a mi Navracsics Tiborunk!!!) volt az építőmestere.

Ami, ha nem figyeltek volna, azt is jelenti, hogy nem egyszer, hanem egyből kétszer nevezték építőmesternek Navracsicsot!

(Mindezt az MTI alapján írom, mert sajnos online még nem közölték a portrét.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.