A kormány segítsége nélkül nagy bajban lesz a BKV

Budapest
2014 szeptember 29., 06:28
comments 32

Bolla Tibor vezérigazgató a Napi Gazdaságnak elmondta, hogy idén 9,4 milliárdnyi, jövőre pedig 50 milliárdnyi hitele jár le a cégnek. A bankok hajlandóak finanszírozni a BKV-t, ha van állami garancia, de ezt egyelőre nem kapták meg. Idén még egy 4,7 milliárdos és egy 2,4 milliárdos törlesztőrészletet kell kinyögniük, ami hétmillárdos lukat üt a BKV gazdálkodásában. Bolla elmondta még, hogy a négyes metró nem hozza a várt utasforgalmat, ezért még jobban áthangolják a felszíni közlekedést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.