Megbukott a koffeinnel átitatott melltartó :-(

gazdaság
2014 szeptember 30., 12:47
comments 9

Két amerikai cég is termékei visszahívására és vásárlói kártalanításra kényszerült, mert a szövetségi fogyasztóvédelmi hatóság, az FTC megállapította, hogy

semmi sem támasztja alá állításukat arról, hogy ruhaneműik segítenek a fogyásban.

Merthog a Wacoal America és a Norm Thompson Outfitters ezt állította. Mindkét cég koffeinnel átitatott szövetből gyártott melltartókkal, fűzökkel és cicanadrágokkal üzletelt, amikről olyanokat állítottak, hogy:

„forradalmi iNadrág alakformáló ruhánk a testével együtt dolgozik a narancsbőr megszüntetéséért”,

amit sajnos semmilyen bizonyíték nem támasztott alá. Az FTC fogyasztóvédelmi irodájának igazgatója, Jessica Rich a csodaszerek helyett határozottan orthodox módszert javasol: „diétázz és mozogj!”

(Reuters via Trust.org)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.