Szürreális nyarat kívánok minden vénasszonynak a Kulturális Alapellátás Kerekasztalával

KULTÚRA
2014 szeptember 30., 13:38
comments 37

Megalakult a Kulturális Alapellátás Kerekasztala

MI VAN HAVER??? MI ALAKULT MEG??? NE SZÍVASS MÁR, MI EZ, KULTURÁLIS REZSICSÖKKENTÉS????

húsz szervezet képviselőinek részvételével kedden Budapesten azzal a céllal, hogy a minőségi kultúra minél szélesebb rétegeket érjen el Magyarországon.

Ismeritek azt az érzést, amikor Kerényi Imre szagát hozza az őszi szél? Vadgesztenyéket rugdosnak a napközisek a MOM parkban meg kisméretű Fekete Györgyöket!!!

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az alakuló ülésen kijelentette:

Uhh baszki őt elfelejtettem.

a kulturális alapellátás lényege, hogy a kormány nem szeretné, ha Magyarországon bárki minőségi kultúra nélkül élne.

Remélem meg is lehet majd verni, aki minőségi kultúra és párttagkönyv nélkül tolja ki a pofáját az utcára.

Hangsúlyozta: a cél az, hogy ne legyen olyan iskolás Magyarországon, aki intézménye szervezésében évente legalább egyszer ne lásson klasszikus koncertet, színházi előadást vagy kiállítást.

1961.

Célcsoport a közép- és a nyugdíjas korosztály is, mert a kultúrának közösségfejlesztő funkciója van.

Pontosan! És azt semmiképpen sem szabad megengedni, hogy a közép-, ne adj isten a nyugdíjas korosztály csak úgy magának fejlesszen közösséget funkcionálisan, kocsmában dalolászva.

Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár

Igen, Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár.

azt mondta:

Na ne szopassatok, mit mondott volna???

mérőszámokat terveznek létrehozni annak érdekében, hogy a minőségi kultúra minél szélesebb réteget érjen el Magyarországon.

Kulturométer! Harminc deka Kőszívű ember fiait és egy pohárka Csontváry Kosztka Tivadart minden óvodai étkezésbe! Mindenki olvasson el tízezer betűt, és legyen verseny a kistelepülések közt, hogy hol olvasnak el először egymilliót! Alapellátást minden portára!

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.