Mindenki nyugodjon meg, Szijjártó Péter törvényesen vette a házát!

POLITIKA
2014 október 01., 10:15
comments 91

Törvényesen, széleskörű nemzeti családi összefogással sikerült megvásárolnia dunakeszi villáját, jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Ennek ellenére vagy épp ezért kész bármilyen hivatalos eljárásban bármilyen hivatalos szerv rendelkezésére bocsátani az adásvétel dokumentumait.

Szijjártó megint elmondta, hogy számított a támadásokra - illetve arra, hogy "támadásokkal is kénytelen szembesülni" -, de "nem hajlandó" és "nem is lesz hajlandó" szégyellni magát azért, mert a szülei sikeresek. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.