Széles Gábor kidobta az Indexet a golfozós fórumáról

POLITIKA
2014 október 02., 06:18
comments 214

A milliárdos vállalkozó vezetésével 140 milliárd forintos golfkomplexumot terveznek Zala megyében. Erről tartottak lakossági fórumot Zalaszentgróton, ahova az Index is elment.

photo_camera Fotó: Széles Gábor / Facebook

A lap riportere, Fábián Tamás készített is egy interjút Széles Gáborral, aki viszont felhúzta magát azon, hogy a témába nem vágó energiacelláról kérdezték. Később, a fórum kezdetekor közölte, hogy letiltja az interjút, és pert indít, ha megjelenik.

Zsuppán-Odonics Beáta sajtófőnök ezután azt mondta, hogy szeretné látni a felvételt megjelenés előtt. Fábián azt mondta, hogy ezt majd a jogi osztállyal megbeszélik, mire a sajtófőnök azt mondta, hogy újságíró volt 23 évig, és úgy hiszi, joga van kampányidőszakban ellenőrizni megjelenés előtt az anyagot.

Ezután közölték, hogy a riporterek csak résztvevőként maradhatnak a sajtónyilvános eseményen, és hogy törölniük kell az eddig felvett anyagot.

Az Index ezt most lehozta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.