Akik összekötötték az ország két legtávolabbi pontyát

Tbg
KULTÚRA
2014 október 07., 10:51
comments 54

Van egy csárda a Duna partján, Érsekcsanádon, ahol annyira jó ízű a halászlé, hogy a neves horgász, Uj Péter is ide jár enni. A jó lé sem véletlen persze, itt ugyanis olyan halászlét készítenek, amilyet régen a halászok ettek. Na, de melyiknek jobb az íze? A tavi vagy a folyami pontyé? Párbajra mentek az állatok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.