Egy medvebocs holtteste került elő a Central Parkból, és senkinek fogalma sincs, hogy kerülhetett oda

ÁLLAT
2014 október 07., 11:16
comments 38

Rejtély a javából! Egy hajnalban kutyát sétáltató New York-i lakos jelentette, hogy egy halott fiatal medvére bukkant a parkban. A medvebocs testén nyilvánosságra nem hozott jellegű külsérelmi nyomok voltak. A rendőrség különleges, állatokkal szembeni erőszakot vizsgáló egységei órákon át helyszíneltek a parkban, de nem lettek sokkal okosabbak. Az látszik, hogy a medvét valószínűleg behúzták a bokrok közé.

Az viszont tényleg talány, hogy honnan kerülhetett oda a medve. A park állatkertjében nem tartanak medvét, a parkot pedig több kilométeres sugárban nyüzsgő utcák veszik körül. Nem elképzelhetetlen, hogy valaki otthonában tartotta volna az állatot, de amikor rájött a terv hibáira, a parkba vitte le megölni. Az egy méter magas állat tetemét most fel fogják boncolni, közben folyamatosan nyomokat keresve, ami elvezethet a gyilkosához. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.