A Mezőkövesd kameruni légiósa szeretné felvenni a fideszes Tállai András államtitkár nevét

sport
2014 október 15., 07:37
comments 74

Fantasztikus hírről számolt be a rangado.hu: a másodosztályban szereplő Mezőkövesd kameruni játékosa, George Menougong tizenegy év után megkapta a magyar állampolgárságot, és azt tervezi, hogy ezt egy névváltoztatással is meghálálja.

photo_camera George Menougong (Wikipedia)

Egy interjúban egész pontosan ezt mondta erről:

A nevem továbbra is George Menougong, de egyébként akár Tállai-Molnár György is lehetnék. Klubvezetőnk, Tállai András elnök úr államtitkár-miniszterhelyettesként nagyon sokat tett az érdekemben és én valahogyan meg szeretném ezt neki köszönni. Persze ez egyelőre csak az én agyamban fordult meg, ennek utána kell nézni. Nem tudom, hogy mik az erre vonatkozó szabályok és az elnök úrnak sem említettem még ezt az ötletet.

Menougong amúgy végleg Magyarországon tervezi a jövőjét, felesége is magyar, két gyermekük is van.

photo_camera A régi Tállai András

A mezőkövesdi futballklubnak még tavaly nyáron adott 400 millió forintot  az állam a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból. A klub azóta kiesett az első osztályból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.