Rengetegen találgatják, hogy az ebolával fertőzött ápolót védőruha nélkül kísérő rejtélyes férfi ki lehet

Egészségügy
2014 október 16., 11:59
comments 99

A kezében egy vázlatfüzetet tartó férfi a megfertőződött Amber Vinsont kísérte fel egy repülőre. A nőt csupa védőruhába öltözött szakember kísérte, mögöttük pedig nyugodtan sétált a védőruha nélküli férfi, aki hatalmas karriert futott be a Twitteren, ahol a #clipboardguy hashtag alatt rengetegen találgatják, hogy ki lehetett.

photo_camera (via Twitter)

A fotók tanúsága szerint a férfi fel is szállt a repülőre, ami egy atlantai központba szállította a megfertőzött ápolót. Vinson a második személy, aki az országban kapta el a vírust, korábban egy másik ápolónál is diagnosztizálták az ebolát. Mindketten azt a férfit kezelték, aki Libériából hozta be a vírust, és a múlt héten halt meg. (BI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.