Találtunk bulit, ami még nem teltházas, és mégis remek lesz!

ZENE
2014 október 17., 14:43
comments 3

Kezdjük a rossz hírekkel: lesz a hétvégén ugyan Caribou és St. Vincent is, de hírek szerint mindkettőre elfogytak már a jegyek. Azaz ha eddig nem vettél, valószínűleg nem fogsz bejutni. Szintén ígéretesnek tűnt a The Moritz von Oswald Trio feat. Tony Allen & Max Loderbauer trafós bulija, de ez meg betegség miatt elmarad.

De pánikra semmi ok, szétnéztünk, és találtunk pár ígéretes dolgot. Meg persze ha bármit kihagytunk volna, kommentben jelezzétek!

Péntek

Minden más 

Koncert

Buli

  • Seven Davis Jr. - Nagyon fasza futurehouse a színtér hihetetlen lendülettel felfelé törő alakjával. Simán a hétvége bulija. 
  • Mambo - Új sorozat indul fiatal magyar tehetségeknek, a legjobban hangzást nyújtó LÄRM-ban. Aki kíváncsi, mi történik épp itthon, ide menjen

Szombat

Minden más

Koncert

Buli

Vasárnap

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.