Fütyülős, mezítlábas huszárbábu és kalocsai filcszivecskék képviselik Magyarországot Pekingben

külföld
2014 október 19., 10:22
comments 208

A  Kínai Népköztársaság külügyminisztériuma minden évben megrendezi Pekingben a Jótékonysági Bazárt. Itt minden, Kínában szolgálatot teljesítő külföldi diplomáciai delegáció kap egy standot, ahol bemutathatja az országát és árulhat az országára jellemző termékeket. A bevételeket jótékony célokra adományozzák.

Magyarország ezzel a standdal állt ki:

photo_camera Fotó: olvasónk

Mmmm, micsoda italok!

photo_camera Fotó: olvasónk

De ha esetleg megéheznénk, akkor sincs baj, ételből is csak a legjobb minőséget kínálja az ország. Nézzék, mecsoda piték vannak itt esztétikusan becsomagolva!

photo_camera Fotó: olvasónk

De ha valaki csak ajándéktárgyat keres, akkor sincs gond.

photo_camera Fotó: olvasónk

Vagy:

photo_camera Fotó: olvasónk

Ilyen kedvcsináló után ki ne vágyna Magyarországra?!

Bónusznak még egy kép egy standról, ahol nemhogy zsákbamacskát nem árulnak, de egyáltalán semmit se.

photo_camera Fotó: olvasónk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.