Nyugatról érkező viharos időjárás dúlhatja fel a Nemzeti Ünnepünket

időjárás
2014 október 21., 11:07
comments 32

Az OMSZ piros figyelmeztetést adott ki szerdára a nyugati megyékbe. A hidegfront lehűlést, viharos szelet és a hegyekben hózáport is hozhat.

photo_camera (kép: omsz.hu)

Kisebb hidegfront már kedd reggelre ideért, jött egy kis eső meg ilyesmi,

DE EZ MÉG SEMMI

ahhoz képest ami szerdára ér majd ide. Jelentősebb mennyiségű csapadékra is van esély, viharos északnyugati széllel, és gyors lehűléssel, a hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul majd.

A külföldről érkező felforgató időjárás itt marad a nemzeti ünnepre is, csütörtökön sok felhő, és ezekből néha hulló csapadék várható, durva széllökésekkel. A legmelegebb órákban 7 és 12 fok között alakulhat majd a hőmérséklet, de a viharos szél úgyis el fogja tompítani a hőérzetünket és még rosszabbnak fogunk érezni mindent, mint amilyen valójában. (via Időkép)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.