Az egész nagyon gyorsan történt

életmód
2014 október 22., 12:15
comments 20

Október 20-án délután 4 óra körül a BAH csomópontnál láttam egy barna hajú lányt, aki a 61es villamos megállójába igyekezett (Móricz Zsigmond körtér felé). A zebrán egy ponton összenéztünk, aztán miközben vártam a kereszteződésnél a zöld lámpára, észrevettem, hogy ugyanolyan, vagy nagyon hasonló hátizsákja van, mint nekem (téglaszínű). Ő is az irányomba nézett, és mikor begördült a villamos felém integetett, sajnos nem volt időm felmérni, hogy nekem integet-e, és én hülye nem integettem vissza. Az egész nagyon gyorsan történt.

Visszaintegetnék neki, ha magára ismer.

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.