Sajnos nem hungarikum az adócsalás

külföld
2014 október 22., 11:52
comments 24

Fabio Cannavaro ellen adócsalás gyanújával nyomoznak Olaszországban. Helyi médiaértesülések szerint az aranylabdás hátvéd közel egymillió eurót érő ingóságát foglalta le Nápolyban az adóhatóság. A nyomozás egy luxus jachtvállalat ellen folyik, amely a focista feleségének nevén van. A hatóság szerint a cég 2005 és 2010 között több mint egymillió euró adót nem fizetett be, de Cannavaróék tagadják, hogy bármi törvénytelent tettek volna. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.