Bemászott a Fehér Ház kertjébe, két titkosszolgálati kutyával is megküzdött, mielőtt elkapták

ÁLLAT
2014 október 23., 03:44
comments 34

A washingtoni Fehér Ház kerítését évről évre megmássza valaki, általában tiltakozásképp, de van, hogy csak kíváncsiságból, kalandvágyból vagy kedvtelésből.

A legújabb versenyző, a 23 éves Dominic Adesanya Marylandből érkezett Washingtonba; Instagramjáról kiderül, hogy szereti a Baltimore Ravenst, a Family Guyt és a South Parkot, szóval csak egy olyan srác ő, mint te meg én. A titkosszolgálati kutyák, akikkel hadakozott, a Secret Service tájékoztatása szerint belga juhászok, azon belül is Malinois típusúak.

Amikor átmászik valaki a Fehér Ház kerítésén, azonnal megszólal a riasztó, onnantól kezdve négy másodpercen belül elengedik a kutyákat, akiket úgy képeztek ki, hogy rakétaként csapódjanak a célpontba. Futva 20-25 másodperc alatt lehet átszelni a kertet a házig, Adesenyának 20 lábnyi távolságot, vagyis 6 métert sikerült megtennie, mielőtt leterítették.

Adesanyát kórházban, a kutyákat állatorvosnál kezelik.

(The Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.