A kiscsécsi hercegé az év érvelése

bulvár
2014 október 25., 04:31
comments 70
photo_camera Fotó: a hercegi honlap

Hallottak már a kiscsécsi hercegről? Én eddig a pillanatig még soha, de most már szerencsére igen! Barna Barnabást közúti szabálysértés miatt ítélték el, a pénzbírságon felül 114 órányi közérdekű munkát kapott. Persze eleve nem érti a helyzetet, teljes joggal értetlenkedik:

„Hogy fordulhat elő ma Magyarországon, hogy egy herceget leültethetnek egy kisebb vétség miatt?”

A Kiscsécs hercege címet a Borsonline szerint

a lakosságért végzett kiemelkedő közösségi és jótékonysági munkájáért

kapta.

Nem hajlandó ledolgozni a közösségért végzendő közérdekű munkát, mégpedig hogyaszongya bravúros huszárvágással:

„Igazságtalannak érzem a helyzetet, mert amíg nekem úgy adnak munkát, hogy nem kérek, addig a szegényebb emberek nem tudnak dolgozni, pedig szeretnének. Ez felháborító! Inkább börtönbe megyek, de nem fogok közmunkát végezni addig, amíg ekkora a munkanélküliség és a szegénység az országunkban.”

Vannak még önérzetes emberek!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.