Nem kutyát, hanem egy borzot öltek meg a miskolci MSZP ellenségei

bűnügy
2014 október 28., 12:35
comments 66

Mint írtuk, éjjel az MSZP miskolci irodája elé valaki egy megnyúzott kutyatetemet tett, a pártiroda előtt parkoló pártautó pártszélvédőjére pedig újságból kivágott betűkkel ráírták, hogy: „Így jár minden ávós!”

De az MTI most azt írja, hogy az állatorvos megállapította:

nem kutyáé, hanem borzé volt a megnyúzott tetem.

photo_camera Fotók: Vajda János / MTI

A rendőrség állatkínzás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen. A helyszíni szemlét a rendőrség befejezte, de a „további szükséges és indokolt eljárási cselekmények jelenleg is tartanak”. Az MSZP miskolci székháza előtt kedd hajnalban történteket az épület biztonsági kamerája rögzítette, a rendőrség tanulmányozza a felvételt.

Az MSZP miskolci, Corvin utcai irodája előtt a párt parkoló személyautójának szélvédőjére valaki újságból vagy szórólapokból kivágott betűkből feliratot tett, amin az volt olvasható: "Így jár minden ávós!". A lapon szerepelt az a szöveg is, hogy: „Már csak a cigányok szavaznak az MSZP-re”. A helyszínen mindenki kutyának gondolta a megnyúzott borzot.

Kutyatetem és fenyegetõ felirat a miskolci MSZP-irodánál

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.