83 lobbis történetet küldtek nekünk

444
2014 október 29., 14:49
comments 14

Egy hónapja hirdettük meg a lobbipályázatot a Transparency Internationallel közösen. Hétfőn éjfél volt a beküldési határidő, összesen 83 pályamű érkezett.

Most elkezdjük olvasni őket, és a jövő héten összeül a zsűri.

A beküldött történetek közül a 3 legjobb írója pénzdíjat kap, illetve különdíjat is adunk.

  1. díj: 1000 EUR
  2. díj: 700 EUR
  3. díj: 400 EUR

Különdíj: 300 EUR

A legjobb történetből vagy történetekből pedig a TÁP Színház előadást rendez.

A darabot 2014. december 9-én, az „Átláccó” Fesztiválon mutatják be, a Korrupcióellenes Világnapon. Helyszín: A38 Hajó. A hivatalos eredményhirdetés is akkor lesz. A legjobb beküldött történeteket itt a 444-en is bemutatjuk majd a következő másfél hónapban.

(A “Lobbizz velünk!” a Transparency International Magyarország projektje, ami az Európai Unió támogatásával valósul meg. A 444 médiapartnerként működik együtt.)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.