Nem válaszolt a baranyai kamasz szerelmes levelére a mozgóboltos nő, a levegőnek nézett tinédzser kirabolta

bűnügy
2014 október 30., 13:20
comments 14

Egy hónapja írt szerelmes levelet egy 17 éves gilvánfai fiú a kis dél-magyarországi faluban árusító mozgóbolt eladónőjének, az azonban válaszra sem méltatta. Október 18-án reggel 8 óra 5 perckor a fiú viszont már egészen más érzelmekkel ment a mozgóbolthoz. Késsel fenyegette meg a 25 éves, sütőipari termékeket árusító nőt, és azt mondta neki:

"Ha nem akarja, hogy bántódása essen, adja át az összes pénzt! A pult alól is!"

A nőt meglepte a támadás és a 12 centiméter pengéjű kés, és automatikusan engedelmeskedett. Az ex-szerelmes kamasz elszaladt, a nő bezárta a boltot, majd a községházához hajtott. Szerencséjére éppen ott volt Bogdán László polgármester, akitők segítséget tudott kérni.

A falu első embere 8 óra 12 perckor hívta a rendőrséget, akik 25 perc alatt elfogták a fiatalembert, és 11 óra alatt részleteiben is felderítették az ügyet. Konyhás László őrnagy, a Siklósi Rendőrkapitányság vizsgálati osztályának vezetője minden bizonnyal már nem emlékszik, milyen egy kamaszfiú szíve, mert a police.hu beszámolója szerint azt mondta:

"a szerelmes levélnek és a rablásnak feltehetően semmi köze egymáshoz".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.