Agyonverte kollégáját két erőszakellenes aktivista

külföld
2014 október 31., 08:45
comments 56

"Állítsátok meg az erőszakot" - ez a felirat volt a pólóján Nikole Ardenónak, amikor a rendőrök elvezették Washingtonban. Pillanatokkal azután vették őrizetbe, hogy egy aktivistatársával agyonverték harmadik aktivistatársukat, Joshua Magraffot, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Egyelőre nem tudni, hogy Ardeno és társa, Emanuel Velez miért verték meg annyira Magraffot, hogy azt vért hányjon és eszméletét vessze. A rendőrség szerint Magraff, aki korábban egy lakásban lakott Ardenóval és Velezzel, kedden megpróbálta összegyűjteni a cuccait a közös lakásból.

Ardeno az erőszakos támadás előtti este még tiltakozó menetet szervezett két washingtoni lövöldözés ellen tiltakozva. (Via News.com.au)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.