Vona szerint nem is a CIA szervezte az internetadótüntetést, de aztán mégsem. Vagy mégis... Furcsa... Nagyon furcsa...

POLITIKA
2014 november 01., 12:21
comments 351

A Jobbik-elnök még csütörtökn eresztett meg egy hozzá méltóan rejtélyes posztot a Facebookján arról, hogy az internetadóval szembeni tüntetéssorozat mögött az amerikaiak lapulnak (ad notam: Bencsik András: Majdani forgatókönyv van a mi uccánkba...).

"A civilnek látszó tüntetés mögött tehát minden bizonnyal ott van az amerikai titkosszolgálat, amely igyekszik az oroszokkal is kokettáló kormány pozícióit gyengíteni, de legalább megmutatni neki, hogy nem engedi a csapodárságot"

– írja. Most viszont egy új posztban magyarázkodni próbál, miután sokan azzal vádolták, hogy zavaros összeesküvés-elméletekben gondolkodik. Kevés sikerrel, hiszen bár azzal kezdi, hogy ő soha nem mondott olyat, hogy a tüntetést az amerikai titkosszolgálat szervezte volna, de azért

"az amerikai diplomácia - ami mögött természetesen ott van a titkosszolgálata - lépett akcióba, hogy a számára megbízhatatlanná vált kormányt kellemetlen helyzetbe hozza."

Tehát nem az amerikaiak szervezték, de aztán az amerikaiak szervezték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.