Sorra törte az autókat Táton a bekábult tokodi

baleset
2014 november 01., 12:17
comments 34

Törött kocsik szegélyezték a tokodi Sz. Miklós útját.

– kezdődik a Kemma.hu szenzációs beszámolója arról, ami felkavarta a tátiak életét péntek délután. A 34 éves tokodi férfi úgy hajtott Táton keresztül a tokodi pincék felé, hogy közben sorra törte az autókat.

A "tokodi diCaprio" több, a családi házak kapubejárója elé leparkolt személygépkocsinak is nekiütközött, de megrongált egy kőből készült virágtartót és kidöntött egy távközlési elosztóegységet is, majd egy másik autónak is nekiment. De őt mindez nem érdekelte, adatai hátrahagyása nélkül ment tovább hazafelé!

A rendőröknek nem volt nehéz megtalálniuk, elég volt követni a törött autók sorát. Aztán kiderült, hogy alkoholt, valamint úgynevezett bódító hatású szert is fogyasztott a férfi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.