Marad ez a gagyi álősz

időjárás
2014 november 09., 15:04
comments 42

A jövő héten lehet kisebb eső, de sok napsütés is várható. Marad az enyhe (azaz enyhén meleg) idő, a hét elején 20, de még a végén is több helyen 15 fok lehet. Napi bontásban:

Hétfő

A ködfoltok feloszlása után szinte mindenhol süthet a nap, az Északi-középhegység térségében maradhat tartósabban felhős az ég. Északnyugaton időnként meg is erősödik a szél, de eső nem várható. Minimum 5-10, maximum 15-20 fok várható.

Kedd

A hajnali köd és párásság feloszlása után változóan felhős lesz az ég, de eső nem lesz. A minimum-hőmérséklet általában 4-9 fok között alakul, de a szeles nyugati megyékben 10-12 fok lesz a jellemző. Maximum 15-20 fok lehet.

Szerda

Nem valószínű csapadék, és rövid időre a nap is kisüthet. 4-9 fokról 13-18 fokig melegszik a levegő.

Csütörtök

Többnyire erősen felhős lesz az ég, de a keleti megyékben hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek. Szórványosan (inkább a Dunántúlon) alakul ki eső, zápor. 4-10 a legkevesebb, 11-18 a legtöbb, ami fokokból juthat. Északnyugaton lehet hűvösebb, északkeleten melegebb.

Péntek

Eső nem várható, 4-9-ről 12-17 fokig melegedhet a hőmérséklet.

Szombat

Néhol kialakulhat gyenge eső, de hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek. Minimum: 3-8 fok. Maximum: 11-16 fok.

Vasárnap

Többnyire erősen felhős lesz az ég, szórványosan eshet az eső is. De melegebb lesz: legalább 5-10 fok, legfeljebb 9-14. (via OMSZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.