A Kreml tagadja, hogy Putyin előbb távozna a G20-ról

Tbg
külföld
2014 november 15., 21:59
comments 52

A nyugati lapok szombat délután arról számoltak be, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök idejekorán távozik a Brisbane-i G20 konferenciáról, miután kemény bírálatokat kapott az ukrán válság miatt. A Guardian azt írja, a hírt a helyi Courier Mail terjesztette, ám most az orosz diplomácia cáfolt. Dmitrij Peszko szóvivő kijelentette, Putyin minden előre megbeszélt programon részt vesz. A kérdés már csak az, mikor távozik Putyin? Holnap szerintem minden kiderül, Király kolléga várja Önöket. (És Titeket is!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.