Amikor egymásba olvad a homoszexuális diszkó és a darkoskodó gitározós zene

ZENE
2014 november 16., 09:21
comments 118

Karcosan induló, az este pofonjait még magán viselő hétvégi délelőttökre kitalált zenei sorozatunkba ezen a héten egy sok irányból segítséget nyújtó mixet kaptunk a Moog énekesétől és billentyűsétől, Szabó 'Tonyo' Tamástól.

Ha valakinek valami csoda folytán nem lenne meg, az éppen idén tízéves Moog a hazai indie/gitárpop színtér legsikeresebb szereplője, több amerikai turnéval, tengerentúli lemezfelvétellel, masszívan lelkes rajongótáborral. A legfrissebb, Unbound című számukhoz készült klipet itt lehet megnézni, minden máshoz meg a Facebook-oldalukat ajánljuk. Tonyo a Moog mellett két másik projektben zenél még jelenleg, az elektropopos Nibiru legújabb klipjét itt lehet megnézni, a rejtélyesebb és klubhimnuszosabb The Buckingham Projectnek pedig mindössze egy száma hallgató egyelőre.

444_hangOver_#73 - Szabó 'Tonyo' Tamás (The Moog) by !!444!!! on Mixcloud

A mixhez kaptunk egy nagyon rövid felvezetőt is:

Ennek a listának eklektikus mivolta reményeim szerint nem azt a benyomást kelti, hogy nincs körülírható zenei ízlésem. Nekem sajnos tényleg ugyanúgy tetszik a homoszexuális diszkó, mint a darkoskodó gitározós zene.

És akkor regenerálódásra fel! Ajánljuk utána sorozatunk korábbi darabjait is, azokat itt lehet végighallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.