Az éjjel volt egy profi nehézsúlyú bokszvilágbajnoki meccs is

sport
2014 november 16., 07:34
comments 31

Megvédte világbajnoki címét Volodimir Klicsko, a kijevi polgármester testvére. Mit megvédte, a hírek szerint kórházba juttatta ellenfelét, a bolgár Kubrat Pulevet, akit az ötödik menetben ütött ki véglet.

photo_camera Pulev a padlón, Klicsko már ünnepel.
Fotó és címlapkép: AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL

A meccs kimenete nem sokáig volt kérdéses, Klicskó már az első menetben kétszer leütötte ellenfelét, akire a harmadik menetben is rászámoltak.

Pulevet a meccs után arcközépcsonttöréssel, felsőállkapocs-sérülésekkel és agyrázkódással szállították kórházba.

„Mindig azt kívánom, hogy a sportolók épek legyenek a küzdelem végeztével. De hát ilyen a sport” - mondta erről Klicsko.

Klicskó győzelmével tovább javította eddig is elképesztő statisztikáit:

66 profi meccséből 63-at nyert, abból 54-et kiütéssel.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.