70 éves Danny DeVito

évforduló
2014 november 17., 10:09
comments 66

Szóljatok a köpcösnek, hogy: „Boldog születésnapot!”

danny devito 2

Ma 70 éves lett Daniel Michael Devito, akit az MTI a köpcösként emleget, és a portréjában azt írja róla:

„Talán nincs rajta kívül olyan hollywoodi színész, aki annyira szélsőséges érzelmeket tud kelteni, mint ő. A nézőkkel hihetetlenül visszataszító figurákat sikerült már megszerettetnie, apró termetével, kopaszságával művészi szintre képes emelni az ellenszenves karakterek megformálását.” „Az itáliai felmenőkkel bíró” DeVito „katolikus iskolákba járt, de alacsony termete miatt még itt is piszkálták osztálytársai. Végül megtalálta az ellenszert: ő lett az osztály bohóca, s paródiáinak célpontjául általában a nővéreket és a papokat szemelte ki.”

Bár eljátszotta többek között Arnold Schwarzenegger ikertestvérét és a Pingvint is (az Erin Borkovichért pedig producerként Oscar-díjra jelölték), élete legnagyobb alakítása talán ez volt:

dannyi devito

Ez pedig a folytatás:

dannyi devito 3

És itt van a nagy pillanat visszafelé is:

danni devito visszafelé

Mára egyébként teljesen megőszült, de jól áll neki!

danny devito 4

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.