Nem engedik be az Egyesült Királyságba az amerikai főpuát

külföld
2014 november 19., 14:53
comments 120

Julien Blanc hivatásos pua, sőt talán a világ leghíresebb puája. Aki esetleg nem tudná, mit jelent a világ legviccesebb betűszava: a pua a pick-up artistot jelöli, azaz szabadfordításban kábé csajozóművészt jelent. Na és ez a Julien Blanc arról híres, hogy ő egy pua. Akkora pua, hogy ő még reklámozza is, hogy segít becsajozni más férfiaknak, akik nem akkora puák, mint ő.

Julien Blanc az oktatóvideóiban többször reklámozza, hogy szerinte erőszakkal érdemes felszedni a nőket, Japánban például azt tanította a nézőinek, hogy fogják meg a kiszemelt nő fejét és húzzák az ágyékukhoz. Izlandon az is kiverte a biztosítékot, hogy Blanc olyan képet posztolt a Twitteren, amin egy nőt fojtogat, azzal a hashtaggel, hogy #NőkFojtogatásaAVilágKörül, mert szerinte ez bejön a csajoknak. Sőt, volt olyan tweetje is, amiben a párkapcsolaton belüli erőszak bizonyos formáit reklámozta, mondván, hogy ezzel lehet megtartani egy nőt.

Összességében tehát Julien Blanc nemcsak pua, hanem egy erőszakos barom is.

Most az Egyesült Királyságban és Izlandon haknizna, de minkét államban aláírásokat gyűjtenek annak érdekében, hogy ne engedjék be a határon. Nagy-Britanniában már össze így gyűlt tobb mint 120 ezer támogató, és a belügyminisztérium meg is hallotta a nép szavát: a BBC szerint Blanc-t nem engedik be az országba.

Puák egyébként Magyarországon is vannak, ha valaki jót akar röhögni fiatal férfiakon, mindenképp nézze meg ezt a videót, ami egy élménybeszámoló egy 2010-es puatáborról (!!!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.