https://img.444.hu/rendor1.png

Főtörzs, biztosan megállhatunk itt? Persze, csak nyomd be a villogót, és már be is ülhetünk a sörözőbe!

Budapest
2014 november 22., 19:55
comments 138

Biztos önökkel is előfordult már, hogy nagyon éhesek vagy szomjasak voltak a belvárosban, és be akartak ugrani valahova, de istennek se találtak parkolóhelyet. Azért érdemes rendőrnek menni, mert akkor az embernek nincs ilyen gondja.

A videó a bulinegyedben most este készült, a járdán egy kivilágított rendőrautó (megkülönböztető jelzés bekapcsolva), a kocsi viszont üres, mert a rendőrök beültek az utca másik oldalán lévő sörözőbe. Mondjuk nem értem, minek kapcsolják be a villogót, attól még nem lesz oké, ha az evés/ivás kedvéért így állnak meg. A videó készítője szerint egyébként éppen ittak valamit.

Mindegy, csak az aksi le ne merüljön! Mondjuk ez legalább nem egy körúti buszmegálló.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.