Kirabolták az Hublot boltot az Andrássy úton

Tbg
bűnügy
2014 november 22., 12:02
comments 182
photo_camera Fotó: Olvasónk

Olvasónk beszámolója szerint ütésváltás is történhetett, illetve valakit sikerült is elfogni az Andrássy úti Hublot boltnál, ahol rablás történt.

"A biztonsági őrt fejsérüléssel vitték el a mentősök, egy lány bilincsben állt az ajtó mellett" - írta képeket is küldő olvasónk.

Közben az MTI is kiadta az ORFK-ra hivatkozva, hogy valóban rablás történt, több vitrint is betörtek.

Azóta a rendőrség annyit közölt, hogy négy, maszk nélkül érkező támadó rontott a bolt alkalmazottaira, akiket megbilincseltek (olvasónk tehát feltehetően egy eladót látott megbilincelve.)

"A boltban két eladó és a biztonsági őr tartózkodott, négy ember hatolt be. Bántalmazták és megbilincselték az alkalmazottakat, betörték az üzlethelyiségben az órák tárolására szolgáló vitrinek üvegét, és több értékes órával gyalog elmenekültek a helyszínről" - számolt be az MTI-nek a rendőrség.

A Hublot egyébként egy márkás svájci karóramárka, nem keverendő össze a sublóttal (" tárolóbútor, alacsony fiókos szekrény.").

"Az Hublot órák ára az internetet található adatok szerint 2,5 millió forinttól indul, de egyes modellek értéke eléri a 15 millió forintot is." - írja az MTI.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.