Úgysem hiszed el, mit válaszolt ez a fiú a barátjának, amikor sms-ben bevallotta, hogy meleg

életmód
2014 november 22., 18:15
comments 209

Az úgy volt, hogy egy lány kitwittelte, mit sms-ezett a 13 éves öccse a barátjával. Bevallja, hogy nem érzi ugyanazt a lányok iránt, mint más fiúk, hogy emiatt rosszul érzi magát, de nem tud telefonon beszélni, mert a szülei is ott vannak a szobában. A barátja próbálja belőle kihúzni, hogy mi a baj, mire ő nagy nehezen rátér a lényegre:

A fiúkat szeretem. Annyira zavarban vagyok attól, hogy ezt mondom, de ez a titkom, és nagyon féltem bevallani, mert te vagy a legjobb barátom, haver (bro!), és nem akarom, hogy azt hidd, hogy furcsa vagyok, és lelépj vagy ilyesmi

És a válasz:

Haver (bro!), három éve barátok vagyunk, és örülök, hogy elmondtad. Ki a szart érdekel, hogy mit szólnak mások? Tök jó fej vagy, bármi is van, haver (bro!) és örülök hogy te vagy a legjobb barátom. Ne szégyelld magad, semmi okod arra, hogy zavarban legyél. A haverod (bro!) vagyok, és kitartok melletted. Semmi baj azzal, hogy meleg vagy, haver (bro!)

bro

Mit is mondhatnánk erre? Bros will be bros! Ha fake, ha nem fake.

(Buzzfed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.