Vádemelés egy zalai pedofil ellen

Tbg
bűnügy
2014 november 22., 10:46
comments 65

A férfi az interneten ismerkedett össze egy 11 éves lánnyal, aki nem mellesleg idősebb férfiak társaságát kereste, alkalmanként félmeztelenre vetkőzött nekik a webkamera előtt. A 26 éves férfival azonban jobban is megismerkedtek, és találkoztak is a keszthelyi mólónál, majd a férfi autójának hátsó ülésén szexuális kapcsolatot létesítettek egymással. A férfi ugyan tagadta, hogy tudta volna a kislányról, hány éves, de később kiderült, hogy tudta, illetve az is, hogy máskor is próbálkozott hasonló korú lányok felszedésével a neten. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.