Kamubombával rabolt trafikot

bűnügy
2014 november 23., 14:14
comments 42

A 26 éves székesfehérvári V. Tamás szombaton 18 órakor bement egy helyi Nemzeti Dohányboltba, ahol az alkalmazottat azzal fenyegette, hogy a nála lévő bombával felrobbantja az üzletet, ha nem kapja meg a kasszából a pénzt. Megkapta, és elmenekült, de nem messze négyen feltartóztatták a rendőrök érkezéséig. A rendőrök a férfinél lévő táskában egy bombának látszó tárgyat találtak, de az robbantásra nem is volt alkalmas. Mint a képeken látható, a fegyver csak egy butatelefon, szigszalag, drót és egy szakadt táska kombinációja volt. V. előzetesbe megy. (police.hu)

álbomba 0

álbomba 1

álbomba 2

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.