Szijjártó focicsapatának kommunikációs munkatársából sajtóattasé lesz Canberrában

POLITIKA
2014 november 23., 12:04
comments 149

Az index úgy tudja, hogy Szijjártó futsalcsapatának kommunikációs munkatársa, Gyombolyai Zsófia, a korábbi ügyvezetőhöz és játékostársakhoz hasonlóan a Külügyminisztériumban kapott állást. Gyombolyai Ausztráliában, Canberrában lesz sajtóattasé. A Külügyminisztérium az index kérésére elmondta, hogy október 20. óta áll alkalmazásban a Gyombolyai náluk. A külügy szerint

"kiválasztására szakmai indokok alapján került sor”.

gyombolai

Gyombolyai Schmitt Pál elnöksége alatt a Köztársasági Elnöki Hivatalban dolgozott, onnan az Országgyűlés Hivatalához került, ahol a Fidesz Frakció Külügyi Kabinetjében volt titkárságvezető. Ezzel párhuzamosan dolgozott a Dunakeszi Kinizsi klubnál. (index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.